Ett samarbete!

Nu ska ni få höra en väldigt rolig nyhet! Min bloggkompis Catta har precis tagit över Annas babyshop och ska börja leverera hit till landet från och med nästa vecka! Hur bra är inte det?! Jag har flera gånger surfat runt där och varit sur över att inte bo i Sverige och kunnat ta del av de fina erbjudanden de haft. Men nu kan vi också!

Och ännu bättre. Ni har tur som läser min blogg, för från och med nu har jag möjligheten att bjuda er läsare på tävlingar och erbjudanden i samarbete med annas babyshop. Jag skulle råda er att ta en titt bland sortimentet (alltså det finns allt från bilstolar och barnvagnar till våtservetter och mjölkuppsamlingskopp) eftersom det redan nästa vecka dyker upp något spännande här.

Jag tycker om att stöda driftigt kvinnfolk i bekantskapskretsen, så det var en självklarhet för mig att samarbeta när Catta frågade. Heja Catta!!

i samarbete med:IMG_4877.PNG

3 reaktion på “Ett samarbete!

  1. Men va kul!!! Nu har ju inte jag så mycket behov av babygrejer själv, men det är ju många andra som har 🙂 Roligt med samarbete mellan blogg och shop! 🙂

  2. Hej!
    skall bli jätte kul att samarbeta ihop och tror på detta!

    Nu är det snart med betalningsprocessen för er i Finland, så från nästa vecka kommer ni kunna betala och handla via oss! glöm ej att ta del i våra nyhetsbrev för att ej missa våra kampanjer vi håller!

    MAILA DIG ALL INFO OM LEVERANS MM 🙂
    Trevlig helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *