Bloggevent vid homefun

IMG_4880.JPGIMG_4856.JPG

Liksom flera andra bloggare fick också jag gå på VIP-event till Jakobstadsbutiken HOMEFUN härom kvällen. Det kändes minsann väldigt lyxigt en random torsdagskväll i november.
För egen del var det mitt livs första besök, men knappast det sista trots att jag föredrar andrahandskläder både åt mig själv och åt barnen. Speciellt deras underbyxor och strumpor i bambo (finns åt både barn, kvinnor och män) fastnade jag för. Brutalt mjuka och i fina färger!! Också barnkläder av märket villervalla tycker jag om från förr, så det är ju behändigt att det finns att få tag i så här nära nu.

Om jag rekommenderar? Ja!. Det är ett färgsprakande paradis med barnkläder, babykläder, gravidkläder, amningskläder, och vuxenkläder. Perfekt om man är på jakt efter presenter och julklappar och vill ge något speciellt!
IMG_4878.JPGIMG_4879.JPG

På de sista bilderna ser att vi hade långväga gäster också. Janina och Milou hade kommit ända från Vasa för att komma på eventet tillsammans med Carro och Lo. Och från exotiska Kovjoki hade vi Elin och Selma. Vilken tur att vi sett så många bilder av Selma, för aldrig att jag hade känt igen Elin annars. Haha! Emmi var min chaufför för kvällen (visst va e så e va?!

För egen del snattar jag gruppbilden från finlandssvenska bloggare så jag får plugga in vem som är vem.

homefun4

Från vänster är det alltså:
Malin med Saga, Cindy, Carro med Lo, Emilie, Janina med Milou, Ann-Sofie, Sara, Kitty, jag, Elisabeth, Annika, Madeleine och Elin med Selma.

På bilden saknas dessutom: Josefina, Maria, Sofia, Minna, Carolina och Monia

TACK till homefun!

4 reaktion på “Bloggevent vid homefun

  1. Fina bilder du hann få! Själv försökte jag inte mig ens på att börja fota 😉 Men tänkte att alla nadra fotar så fint så jag kan låna ifall det behövs! Homefuns nya hemsida är btw homefun.me 🙂

    • Jag hade ju ingen bebis med, så då får man passa på att fota istället. 😉
      Ja just så… Vi skyller på google som inte är så up to date 😉

  2. Jag hade oxå tänkt snatta den bilden! 🙂
    Roligt att få gå på event med välkomstbubbel. Säkert får vi bubbel på fredag å… 😉 Å nu har ja min outfit!!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *