Detoxen

Vi rymde iväg till villan en sväng nu i helgen. Hela sommaren har jag trott att jag är nöjd med att gå här hemma, chilla på terrassen, pilla i trädgårdslandet och dricka frappé med hönsen. Men nej, allt har bara varit en illusion. Den sanna avkopplingen hittar jag ALLTID vid villan.

Det dygnet vi befann oss i paradiset i Vörå bestämde vi att vi också skulle ha en surf-detox. I vanliga fall är vi båda sådana som gärna sitter med näsan i skärmen, så vi behöver släppa taget om nätet lite och bara andas. Det visade sig vara hur enkelt som helst (förutom på natten när jag hade väldigt svårt att somna, då tog jag till blogg-tricket som går ut på att skriva ett blogginlägg -du somnar garanterat innan du publicerat det).villaliv 3 villaliv 7Den sista familjemedlemmen sov sin middagslur när vi andra hängde på stranden.

 

villaliv 6 villaliv 4

En reaktion på “Detoxen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *