Ett sista farväl

Hören upp! Den här bloggen kommer att sluta existera. Byebye. Finito. Loppuslut. Det som hände var helt enkelt att vardagsbloggandet blev för.. hmm, vardagligt? Det blev tråkigt helt enkelt, och så finns det typ en miljon sådana bloggar att läsa, och bland alla dem känner jag mig inte särskilt unik. Hejdå vardagsflow alltså. Men om ni nu av någon anledning ändå vill hänga med vardagsflowandet så får ni söka er till instagram istället. Där går jag under det väldigt fantasifulla namnet sandraneuman.

Min 15-åriga blogghistoria går ändå inte till historien här. Nej, så roligt ska vi inte ha det, och jag siktar absolut på åtminstone 5 år till så att jag kan fira ett 20-årsjubileum i cyberrymden. Jag planerar till och med sitta på ålderdomshem och blogga i min gungstol också.
However. Jag tänker göra något som jag aldrig hade trott att jag skulle göra, nämligen nischa bloggandet. Delvis har jag redan sysslat med det några år, men då har det varit en ”på-sidan-om-blogg” som pausats under vinterhalvåret och vaknat till liv tillsammans med odlingslusten. Det som jag tänker göra nu är att utvidga mitt trädgårdsbloggande till en åretruntgrej som fortsättningsvis kommer behandla trädgården och hönseriet, men kompletteras med inredning. Det blir en tvådelad fundering med trädgård på vår, sommar och höst, och inredning vintertid, så får vi se hur det fungerar.stämpelfärgliten

Det här är vad som komma skall. Namnet sagarden tycker jag är för fokuserat på trädgården, så det kommer jag så småningom att byta ut. Kanske till hösten när inredningen blir mer central och det verkligen inte matchar så bra längre.

Här slutar historien om vardagsflow. Vi ses på sagarden.neuman.fi

 

2 reaktion på “Ett sista farväl

  1. vad kul att du satsar mera på andra bloggen åtminstone, hann bli lite orolig för att det skulle bli helt slut med bloggandet och därmed inga fler ”hönseri-inlägg”, de älskar jag nämligen!! 🙂

  2. Lycka till med nya nischen! Själv kommer jag sakna vardagen men man kan ju inte tillfredsställa alla:) och hönsen de gillar jag så jag följer med på dina nya äventyr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *