Spänningen stiger

IMG_2856.JPG
Jaadå, såklart är jag sjukt nervös också den här måndagskvällen. Av samma orsak som förra veckan –morgondagens ultraljud. Vi har 35 fulla veckor nu, och ju fler de veckorna blir desto mer spännande blir det naturligtvis. Nu vet vi ju redan att vi inte ens behöver oroa oss för övertid efter de obligatoriska 40 veckorna, eller ens sikta på just det beräknade datumet. Vi struntar faktiskt egentligen helt i när bf är.

Imorgon får vi se hur mycket bebisen har växt på en vecka, hur hen mår, om fostervattnet fortfarande är på gränsen till för mycket… Och kanske kanske får vi veta lite mer om förlossningssättet, alltså hur och när.

Förstår ni min spänning!!? 😀

Dagens bästa hör ihop med bilden. Äntligen lyckades jag kamma hem en begagnad babybjörn-sitter för ett billigare pris än nypriset (folk tycks tro att saker och ting inte förlorar i värde bara det är ett bra märke). Att säljaren var en bekant som inte bor alltför många gator bort gjorde heller inte så mycket. Vardagsflow helt enkelt!

4 reaktion på “Spänningen stiger

  1. What? Ja sku int sälja vår sitter till fullt pris, ja menar den e väl använd av två barn och har blivit rätt så nerklottad med mat :p tvättad ja visst men den är ju inte splitterny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *