Pumpproblemet

Tydligen rekommenderas det inte att man använder sin insulinpump om det kommer sprickor i den. Det här visste inte jag förrän Nina råkade ut för sprickor i pumpen. Och jag som har haft den här sprickan hur länge som helst!! Nu när jag tittade närmare på pumpen så ser det faktiskt ut som att det har kommit in fukt eller liknande under skalet.

Jag ringde till medtronics support och kvinnan som svarade pratade engelska och berättade att det inte fanns någon finskspråkig support tillgänglig just nu. Nähä, sa jag, men inte pratar du svenska då? Och det gjorde ju hon såklart. Rikssvenska till och med!

Så på måndag får jag hemlevererat en ny insulinpump istället för denna med sprickor i skalet. Jag hade gärna fått bytt till modellen som har mindre reservoar (jag har den med större eftersom jag gick i bebistankar för tre år sedan när jag fick pump), men tydligen får jag helt enkelt bara vänta tills åldern tar den här jag har innan jag får den mindre och smidigare varianten.

01c25b84e1890914610a10c7e98eb45d8a51551b97

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *