Tillväxten

Någon kanske känner till att jag bedriver bloggverksamhet på två ställen, här och på iminsagarden.wordpress.com, som är min trädgårdsblogg. Nu har jag sparkat igång den igen efter en 6 månader lång vinterdvala och kommer börja skriva mer trädgårdsrelaterat igen.

Min datornörd till make har fixat så att alla inlägg som skrivs på min trädgårdsblogg, automatiskt kopieras hit, så behöver ni som läser här inte följa två olika bloggar. De som bara följer min trädgårdsblogg gissar jag att inte är intresserad av hur mina barn utvecklas, vad vi åt till frukost och hur det ser ut under vår soffa, så därför kör jag på det här viset.

Jag ville bara förklara mig, för det kan se lite knasigt ut när man skriver åt en annan publik och det bara kopieras hit. Ni får se det som en bonus helt enkelt! Det är bara let’s go nu rakt in i trädgårdssysslorna!

IMG_1925Växthuset anno 2014

 

4 reaktion på “Tillväxten

  1. Fint växthus! Ibland önskar jag att jag själv hade gröna fingrar. Jag lyckas liksom få alla sorters växter jag har att bli hängiga och dö, till och med kaktusar har blivit bruna och skrumpna, haha. Men jag kan ju alltid kika in här och njuta va hur fint du har det istället. ^^

    • Det är så ljuvligt när det är grönt i växthuset!! 😀 Jag har i tankarna att skriva om växter och hur de ska skötas… någon gång kanske det blir verklighet av de tankarna också 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *