fredagslunketPå de 90 minuter jag befann mig i stan utan avkommor hann jag uträtta rätt så mycket, som ni ser på bilden. Jag ska utveckla.

  • Personligt träningsprogram. Fastän Milea närmar sig 6 månader så har jag ännu smärtsamma rygg- och höftbesvär som följd av graviditeten. Egentligen graviditeteRNA, eftersom det aldrig hann bli riktigt bra efter första. Nu fick jag iaf utredd lite VAD som orsakar smärtorna, och övningar för att stärka musklerna.
  • Batterierna. De som har legat vid infon vid HVC i över en vecka utan att jag haft möjlighet att hämta dem. Jag får material till insulinpumpen via hemsjukvården, och har man inte möjlighet att hämta när de har utdelning så får man ringa och säga vad man behöver och hämta när man kan. Bra för oförutseende småbarnsliv.
  • Pissburkarna. Vi behöver få tagit ett urinprov av den lilla gossen, och det kan vara lättare sagt än gjort tror jag. Men definitivt lättare nu när vi iaf har burkar!
  • Tapeterna! De är från boråstapet ochjag  älskar mönstret!! Vill någon komma och knapra tapeter och sedan tapetsera? Förresten, är någon bloggare intresserad av en inredningskväll med tapeter/kakel/mål etc? Funderar på att ordna.
  • Framförallt fick jag kaffe när jag kom tillbaka till mammas där barnen varit.

Det kanske var en fördel att Leon trottade i sig totalt runt 15 muikkor så satt han tyst och stilla sedan och tittade på youtubefilmer när Mommo klippte hår. 4-5 cm kortare blev det, så nu har vi stundom en mini-Daniel och stundom en mini-Filip här.Det blev inte så mycket utomhusvistelse idag, men vi hann iallafall titta på lite vårtecken här hemma innan vi susade vidare till min Fammos på mat sedan på kvällen. Vi fick en klassiker, romsmörgåsar till förrätt. Lika klassiska mos, kött, sås och massa tillbehör till huvudrätt, men nytt påhitt till efterrätt- marängtårta med lemoncurd. Inte konstigt att mitt blodsocker skenade lite.

9 reaktion på “fredagslunket

  1. Var hade du tänkt ordna en inredningskväll? jag är alltid intresserad i mån av möjlighet. Jag hade faktiskt samma idé… men har inte yttrat mig ännu 😉

  2. Bra me mommor som klipper, eller i vårt fall så använd hon rakmaskinen på Hugo, å de gick riktigt bra 🙂 typ 5 cm kortare hår, en aning för kort kanske (använd längsta vilket kanske är 1,5 cm) men de växer ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *