mörkläggning

Ja så var det dags för den där detaljen med att ändra klockan igen. Till sommaren tar man fram utemöblerna, så då flyttas klockan framåt en timme, visst? Jag blir inte klok! För mig går det inte att tänka hur det blir i praktiken utan att ta till ett exempel. Man missar alltså en timme på morgonen, men vinner en på kvällen?

Visserligen måste man stiga upp tidigare, men för att väga upp hela spektaklet blir det en soltimme mer på kvällen, så i morgon borde man kunna vara ute till 21 ungefär. Härligt!!

 

När vi är inne på det här med soltimmar och sånt. Ni missade väl inte earth hour ikväll? Jag hängde inte riktigt med, så det var först när jag insåg att gatubelysningen här utanför (och i hela stan!!)  var släckt som jag gick och släkte alla våra lampor (Daniel nattade Leon och hade det antagligen ganska mörkt redan). Men en eloge till staden för deltagandet i earth hour!!!

2 reaktion på “mörkläggning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *