Trist men nödvändigt

Gott folk! Läsare, nyfikna typer, vänner, släkt och mamma.

Jag vet att ni kommer att gråta er till sömns varje kväll över mitt beslut, men det ser nog ut som om ni måste söka er till mitt instagramkonto (@sandraneuman) för att få en inblick i annat än trädgård och hönshuset. Typ sånt vi sysslar med de dagarna vi inte dubbelgräver eller bygger kompost. Hur länge vardagsflow tänker semestra kan jag inte svara på, men just nu lockar det inte alls med några andra teman än höns och trädgård. Senast när trädgårdssäsongen är slut återkommer jag igen, tills dess utlovar jag ingen daglig uppdatering iaf 😉

Så. Hopihopi iväg till instagram för vardagsflowet, och sagarden.neuman.fi för höns- och trädgårdsuppdateringar.

Vem är med mig? 🙂 

 

2 reaktion på “Trist men nödvändigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *