gnäll deluxe

Vi tittade på hela kändissverige bakar  ikväll och både jag och Daniel blev sugna på kanelbullar (vilken tur att pirkkas kanelbullar nästan smakar som hembakade). Är man inte van med söta bakverk så är man rätt så sockerstinn efter två bullar (som man nästan paniktrottar in i munnen). Bara så ni vejt.

Efter bullarna och det andra avsnittet av chasing shadows (en miniserie jag icke rekommenderar) kom ångesten över att jag i min förvirring lovat en årvas-resa imorgon. Det fastän jag vet att jag behöver få ha en av helgdagarna i egen takt här hemma om jag ska orka inkommande vecka. Igårkväll åt vi souvlaki vid mamma och mussis, och idag spenderade vi hela eftermiddagen med skruvdragaren på samma ställe. Mamma fick ett Utekök av oss barn till 50-årsdagen i mars, och nu börjar det faktiskt se ut som ett Utekök också (vi väntar ivrigt på invigningen!).

   
 

Så nu känns det som om hela helgen har/kommer att spenderas på fääland fot, och nästa vecka fortsätter likadant med en Vasa-resa på måndag, en gräsänke-dag på onsdag och ett besök till Diabetesmottagningen på torsdag. Ja, så ni förstår att chansen för stt jag kommer med till årvas är ganska liten om jag ska orka hela nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *