Mina planer inför sommaren

Jag hittade listan hos Linda, som hittat den hos Malin… Men jag tänkte satsa på den som rubriker så får jag sväva ut lite extra utan att det blir för långrandigt, och så får jag dessutom en mängd rubriker att skriva om!

Ja vet ni planerna är det ingen som helst brist på, de är så många så! Men däremot är det ingen som vet hur många av dem som verkligen kommer att förverkligas.

 • Nu först är det midsommar och vår 5:e bröllopsdag. Traditionsenligt firar vi midsommarafton vid släktens villa i Vörå, med midsommarbuffé, lekar och umgänge (både släktingar och mygg). Bröllopsdagen firar vi med restaurang en annan dag.

  IMG_0870
  Midsommarafton 2014

  ring (Medium)
  19 juni 2010

 • Sedan kommer sista helgen i juni med det stora loppisracet på Källbacken. Vi är åtminstone 3 försäljare på vår gård (närmare 40 gårdar är anmälda och på de flesta är det flera försäljare), och jag skulle gissa att det bland annat säljs barnkläder och inredningsprylar. Samtidigt har jag öppen trädgård, vilket innebär att alla är välkomna att se sig omkring i alla hörn (oh shit, jag borde fixa till vid komposten lite, på tal om hörn).

  IMG_1085IMG_1051
  Så här snyggt kommer det knappast att vara i vårt garage i år, om vi alls hinner städa ur så vi ens slipper in dit.

  IMG_1090IMG_1022

 • Med juli kommer semestern! Daniel är ledig i princip hela månaden och jag hoppas att vi kunde ha kvalitetstid hela familjen, hela månaden eftersom…
 • …Jag börjar jobba igen i augusti efter en paus på 3 år. Det känns både roligt och samtidigt lite trist (men det beror säkert mest på att jag är så lat och har svårt att komma mig för saker när det väl gäller), men också väldigt nödvändigt. Jag har svårt att uppskatta att vara hemma med barnen när det är det som är vardagen, så därför passar det utmärkt med ett par dagars florist-arbete/vecka.

  20140406 buketter 3_Medium 20140406 buketter 5_Medium
  Sist jag band en bukett var till bröllopsmässan i Jakobstad förra året. Det här TROR jag att är sararasmus.com som bar en av mina buketter.

 • Augusti är förstås Juthbackamarknaden, men helgen före det har jag igen öppen trädgård, då som en del av programmet på kulturveckan (som tydligen heter Nykarlebyveckan numera).IMG_2149

Sedan är väl sommaren slut? Eller?

En reaktion på “Mina planer inför sommaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *