#bloggträff14

IMG_4106.JPGIMG_4101.JPG

Wow vilken bloggträff hörni!! Är det första och mest spontana jag vill summera händelsen som. Det var ungefär min fjärde-femte bloggträff (inte lätt att hålla räkningen), och kanske den mest lyckade också.

Träffen ordnades av fb-gruppen finlandssvenska bloggare, och samtidigt i fyra olika städer runtom i Finland. Ett mycket lyckat koncept måste jag säga (vi bakar in lite feedback också), så behöver man inte harmas över att man är i fel ände av världen.
Det var egentligen bara Kitty som jag kände personligen från förr, och Anna som kom lite senare), och det var också en av orsakerna till att jag valde jeppis-träffen framom Vasa (ungefär alla bloggare som jag känner IRL bor i Vasa).

IMG_4102.JPGIMG_4103.JPGIMG_4105.JPG

Jag tänker inte gå in på särskilt många detaljer (som jag jag tog den största kakbiten man kunde få, ammade mitt i rampljuset och pratade alltför mycket) utan hänvisar till de 18-19 andra bloggarna som fanns på plats… De flesta har redan skrivit om bloggträffen, och på var och varannan blogg finns det massvis med bilder att titta på. Själv fotade jag faktiskt inte så mycket eftersom jag hade Milea på ena armen och kaffekoppen i andra handen.

Nu väntar vi alla ivrigt på både julfesten, bloggalan och bloggfrukosten.

4 reaktion på “#bloggträff14

  1. Jag är så glad att jag bestämde mig för att delta, eftersom jag först inte ens tänkte tanken. Ser fram emot alla blogg-evenemang i när framtid! 😉

    /Kitty

  2. Det är så roligt att läsa allas inlägg om bloggträffen, för oberoende på vilken ort man har deltagit så verkar det som att alla är lika nöjda och inspirerade! 😀 Håller med, nu ser vi bara framemot alla kommande evenemang!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *