Idén sprack

IMG_4535S_D_Vigseln_1_Norm (Medium)

Ser ni ens den lilla, lilla pojken som står i den stooora kyrkan? Vi spontanröstade i församlingsvalet igår och Leon var mäkta imponerad av den långa mittgången. Samma mittgång som vi spatserade i för några år sedan. Bildbevis bifogas.

Och på tal om klänningar. Jag som hade väärldens idé för att komma billigast möjliga undan (snåljåp jag vet!) inför bloggjulfesten. Eftersom dresscoden är gala hade jag tänkt trixa med min brudklänning lite, typ klippa knälång och piffa upp med någon färggrann detalj… Men! Trots att det är snörning i ryggen och storleken går att variera mellan typ 38 och 42, så går den inte igen!!! jag förstår inte hur revbenen kan bli så mycket bredare bara för att man fött två barn?! Jag kan inte påstå att brösten är särskilt mycket större 😉
Ja, har ni några förmånliga lösningar på det här problemet åt mig?

4 reaktion på “Idén sprack

  1. Lugn, bara lugn, revbenen drar ihop sig. Jag upplevde precis samma sak. Okej, inte blir bröstkorgen kanske precis lika liten som tidigare, men åtminstone för mig är det nog stor skillnad på några månader efter graviditet och några år. Då ska jag väl tillägga att också kilona är lite färre än före och mellan barnen, men det handlar inte om mer än högst fem stycken, så det kan ändå inte göra skillnad på flera klädstorlekar. Fast det är klart, denna tröst hjälper ju inte inför en nära stundande händelse som din bloggjulfest. Hoppas du hittar en annan lösning, det gör du säkert.

  2. Va no samma me min brudklänning.. en 36 a som svägerskan hitta på loppis.. jättefin å perfekt men mina revben å bröstkorgen va nog jättebred ännu 2 mån efter förlossningen så vi fick fixa å trixa lite men igen gick den.. Å nu 5 månar efter gissar ja den e för stor istället. Så nog drar e ihop sej 🙂 Men synd att int du kunna använd den nu. Kanske dra ti loppis?

    • Puh så skönt! Då behöver man kanske int göra sig av med alla gamla kläde direkt 🙂 jo det blir nog ett loppisvarv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *