5: Ett av de tuffare ögonblicken i år.

Med tanke på att jag blev gravid ungefär 18 dagar in på det nya året (Bingo för er som precis räknade ut att det var Lennis födelsedag) och att mitt sektioärr knappt har läkt ordentligt så finns det inte så mycket o-graviditetsrelaterat att välja mellan till den här frågan.

Men faktiskt. Den där fredagen när Daniel skulle ta pappaledigt men kom hem och sa att det inte blir någon ledighet ändå, det var en riktigt tuff period! Då hade jag inte heller sått i trädgårdslandet ännu, och behövde ha hjälp med odlingslådor innan sådd, och det stressade mig. Jag var halvvägs in i graviditeten, trött och stressad över att vara hemma med en 1,5-åring dagarna i ända och inte kunna röra mig ordentligt pga foglossning… Att det ännu skulle ta över en månad tills Daniel skulle få ledigt visste vi ju inte då. Det var kanske ovissheten om när han skulle få ledigt, som var värst, och flera gånger om bröt jag ihop och insåg hur nära en depression jag var.
Som tur var det sommar, semestrar och lediga släktingar som ställde upp för mig när jag behövde hjälp.

IMG_5263.JPGIMG_5265.JPG

bilder från mitt instagramkonto, från den tunga perioden.

2 reaktion på “5: Ett av de tuffare ögonblicken i år.

  1. Vi bakar en liten lillebror/lillasyster med samma åldersskillnad, tillverkad på storebrors ettårsdag! Jag blev också snittad med honom, få se hur det går nu.

    • Grattis! 😀 Det är förstås tufft med barn så nära i ålder, men jag tror att det blir mycket, mycket bra i slutändan! ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *