Hjälp mig!

Jag har på riktigt ett problem. I mitten av nästa månad ska vi på kalas, och inte vilket kalas som helst. 100-årskalas!! Mommi blir hundra år och ska förstås fira stort! Klänning har jag redan, men vad sjutton ger man för present åt en hundraåring????? Hjälp!

IMG_6143

9 reaktion på “Hjälp mig!

 1. Ja det beror ju mycket på hur pigg hon är. En teaterupplevelse eller liknande? Kanske en brunch eller en middag på restaurang? Att ni går tillsammans alltså.
  Eller ett fint inramat foto med dig och henne på?
  Annars tycker jag man lätt glömmer bort att även riktigt gamla tycker om att känna sig fina, så t.ex. någon vacker blus/kofta/sjal eller liknande. Eller ett häftigt halsband. Men det beror ju på om hon är den typen eller inte. 🙂
  Stort grattis till hundraåringen!

 2. Presentkort funkar alltid!
  Ett besök till frisören, fotvård, manikyr, massage eller nåt annat trevligt!
  Till en som verkligen har allt så kan man ju också köpa presentkort till matbutiken hon handlar i! Det blir i användning åtminstone 🙂

 3. Till mina morföräldrar (som visserligen ”bara” är 81…) är några av de mest uppskattade presenterna framkallade foton i olika former, eller så hembakt att ha i beredskap i frysen (eftersom mommo inte orkar baka längre). Men som nån skrev ovanför, äldre tycker ju också om att känna sig fina, så om hon uppskattar sånt kanske någon sjal, tröja eller liknande?

  (Tänk förresten, 100 år! Vilken grej!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *