#BLOGGTRÄFF15

Jag är aldrig sen att haka på när det blir tal om bloggträff, så även den här gången var jag snabb att besluta mig om att delta. Men när man själv inte riktigt orkar ordna, och inte heller någon annan här i trakten, så får man helt enkelt bara plocka fram bilen ur snödrivan och bege sig till närmaste storstad. Vasa. Det var ju tur att Emmi också tänkte lite likadant så att vi kunde samåka.

018749bdd146c990517ba690ab9d1b081c43fe486e0154c34854f75859081f9b19162b1c89ec35c010a7

 

Jag kan med gott samvete rekommendera crepes om man äter vid Kaffehuset August i Vasa. Den med fetaost var mums!

Musiken var aningen hög, så till exempel så uppfattade jag inte vem bloggarna vid andra änden av bordet var, men jag antar att det kanske kommer någon slags lista så småningom 🙂
Det blev ändå diskuterat lite bloggande, bland annat varför vi en gång i tiden börjat. Jag minns inte varför jag började blogga, men det var i samband med att bloggen.fi startade iallafall (före det hade jag förstås redan skrivit en hel del dagböcker på både lunarstorm och extremcommunityn) och jag hade flyttat hemifrån. Det är väl en ganska vanlig orsak till att man börjar blogga kan jag tro, att man bor hemifrån, flyttar eller bara studerar på annan ort. Men minns ni hur roligt det var med bloggen.fi? Man såg nyaste uppdaterade bloggarna, nyaste kommentarer osv. Man kunde sitta hur länge som helst och läsa, kommentera och klicka sig vidare. Det var på den tiden när man faktiskt kommenterade -flitigt!
En annan sak som vi kom in på var egna gamla bloggar. Åtminstone jag och Christina erkände att vi flyttat runt ganska mycket mellan olika bloggportaler, och på det sättet lämnat material bakom oss. Jag har bevarat en del, men det är säkert minst lika mycket som bara finns där ute i bloggosfären. Någonstans.

Men verkligen. Bloggträffar ger en mycket nytänkande!

 

2 reaktion på “#BLOGGTRÄFF15

  1. Det va syd att det var precis idag som träffen ordnades. Jag jobbade förstås, och med min värk efter tandoperationen så är jag inte iskick att umgås offentligt.. 🙁 Hoppas ni hade jättekul och att det snart ordnas igen! Lovar att jag ställer upp nästa gång bara tillfället kommer mer passande.. För nu har det verkligen varit en fullspäckad vecka för mig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *