Odlingsivern, den är svår!

Oh my!! Jag vet faktiskt inte hurudana ord jag ska ta till för att beskriva den här överväldigande känslan jag har just nu! Ni vet yles nya program Trädgården på Strömsö, jag tittade på det nu för en liten stund sedan och jag fick på riktigt hög puls och skakar nästan av iver över odlingsbädden som Owe skapade. NU kom den på riktigt den där ivern som säkert alla andra trädgårdsnördar känner till. Odlingsivern. 

Jag själv har aldrig testat på att ha varmbänk, men jag vet att Husmor Anna har provat på varmbänk HÄR, och HÄR och HÄR har Maria och Jenk en bra beskrivning på hur de har byggt sin varmbänk. Bara som ett litet tips.

Klart som sjutton att jag tänker prova på det här också nu i vår när jag inte är gravid eller har en liten knodd… Det har jag förvisso, men med andra barnet är det liksom lite ”sak samma”. 14-svyle-21148554d460300541a

3 reaktion på “Odlingsivern, den är svår!

  1. Hej!
    Tack för din kommentar hos mig! Nu ska jag lägga till dig på min blogglista 🙂
    Jag önskar att jag också hade den där odlingsivern.. Eller jo, ivern har jag nog men det blir liksom aldrig riktigt till något..
    Ha en bra vecka!
    Lotta

  2. Fast jag tyckte det var lite att slösa då de sådde zucchini i varmbädden. Zucchinin växer ju nästan var som helst. Jag hade nog sått något ”värdefullare” i min om jag hade en. 😉 Fast jag älskar zucchini.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *