Ctrl+C, ctrl+V, ctrl+P

Jag hade tänkt blogga. Jag hade tänkt läsa bloggar. Jag hade tänkt kommentera.
Men så köpte vi en billig, begagnad laserprinter, så hela kvällen gick åt till att printa ut de viktigaste recepten från mammas receptblogg.

De gröna pappren härstammar från våra bröllopsbestyr 2010 och på något vis har vi minst 1000 kvar av dem. Tur att jag gillar grönt!(null)

2 reaktion på “Ctrl+C, ctrl+V, ctrl+P

  1. Det här har inget med inlägget att göra, men jag bara kom på att jag måste berätta att vår katt har fått diabetes. Det framkom här i början av året och då var han i ganska dåligt skick. Men nu mår han bra. Vi pickar insulin två ggr/dag och försöker undvika att han äter olämplig mat. Han är åtta år, så inte jättegammal och definitivt inte överviktig, har alltid varit smal på gränsen till mager. Så vi vet inte riktigt varför han fått diabetes. Som matte/husse så är den största svårigheten att man blir så bunden. Jag vet inte vem i vår bekantskapskrets som skulle vilja/våga sköta en diabeteskatt ifall vi vill resa bort några dagar. Man tar ju inte direkt med sig katten till Särkänniemi… Men det ordnar sig säkert på nåt sätt. Vi är inte familjen som åker till södern två gånger i året, så säkert kan vi hålla oss hemma också.

    • Tråkigt att höra! Jag har för mig att det är ganska vanligt att katter får diabetes, och så antar jag att det är som med människor att man inte vet varför man får diabetes 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *