När mamma bjöd på chiapudding första gången för någon månad sedan, så kändes det inte som något för mig. Det smakade inget helt enkelt. Men efter några gånger (one does not simply say no to mammas chiapudding) kändes det inte så slemmigt i munnen längre.
Jag kom ändå på mig själv med att vara sugen på chiapudding härom dagen, så nu är det redan andra kvällen jag äter det tillsammans med sommarens jordgubbar. Har ni inte prövat så ska ni göra det. Har ni provat men inte gillat så ska ni ge chiapuddingen några chanser till. Det bästa är att det inte är några kolhydrater alls i puddingen om man använder sig av t.ex. Mandelmjölk. Sånt gillar en diabetiker.
PS. Chiapudding är också gott med stekt rivet äpple! Till och med godare än med jordgubbar!
Fast om man läser på innehållsförteckningen på mandelmjölk så ere ju no kolhydrater…. Kokosmjölk i konservburk ere minst kolhydrater i, men he va int så gott istelli…
Fast he va jo 0,1 kh/100g så ja tyckt itt att e räknadisna 😉
Jag lagar alltid med kokosmjölk, men så mosar jag i banan också, jag som inte är rädd för kolhydrater.