Det hände i helgen.

Jag antar att jag får skylla mig själv när jag inte sover ännu och klockan närmar sig halv två, typ. Så går det när man får sova länge på helgen. Dessutom har jag varit utomhus och jobbat idag. Ja! Trädgårdsarbete dessutom! Iallafall jag räknar indirekt uthusstädning till trädgården, och speciellt nu när det är förberedelse inför hönsgård.(null)(null)

Helgen har för övrigt bjudit på allt från pyssel till kalas och HVC-besök. Lite gott och blandat alltså. Allt på vändagen. Så här var det.

Jag pinterestade nästan ihjäl mig på lördagsmorgonen och var tvungen att gå och handla pysselmaterial till bokhandeln. Hem kom jag med en bunt papper och varsin vändagsbok åt mig och maken (mer om böckerna sen). På tal om vändagsgåvor fick jag en fin orkidé på morgonen när jag kom nerför trapporna mot vardagens babyskrik och kackadoft. Det var också vändagskort-pyssel som till en början förde mig till bokhandeln.(null)(null)

Min mamma/barnens Mommo, fick ett moln av kärlek (kanske någon läsare får ta åt sig äran för inspirationen på instagram?!), och Leon fick ge superhjältepinnar åt sina morbröder och deras flickvänner. För mig är vändagen den dagen när man kan visa lite extra uppskattning och kärlek, gärna genom något hemlagat.

När vi hade pysslat, ätit något som kunde liknas vid lunch, fightats med skrikande barn i evigheter, så tyckte vi att det skulle passa utomordentligt med en promenad till kalaset på bollgränd. Jamen dååå ser jag ju att Mileas öga är rött, rinnigt och irriterat!! Då var jag glad att helgöppna HVC inte slutat med helgöppet ännu, och att vi en halvtimme efter att jag ringt fick en läkartid bara två kvarter hemifrån. Lite harmt hade det varit om vi behövt köra till Jakobstad för en ynka ögoninflammation! När ett kalas väntade också!!
(null)

Imorgon är jag helt säkert väldigt trött, men det är också skönt att få ha sina morgonrutiner med flaskmatning och snabbkaffedrickning med Malou efter tio i soffan. Nä förresten, det brukar vara Nyhetsmorgon då ännu, men innan vi stiger upp ur soffan igen, har vi umgåtts en stund med Malou. Hon räddar förmiddagen, så att säga.(null)Bara för att jag och Daniel hade jätteroligt åt kycklingen som hade gått sönder och var så här upspeedad!! Leon i sin tur var både ledsen och rädd.

Tack och god natt!

2 reaktion på “Det hände i helgen.

  1. Vilken tur att det inte var något värre än en ögoninflammation. Molnmobilen och TMNT-slickepinnarna var ju bara för tjusiga! Är det alltså Leon man ska bli kompis med för att få såna fina vändagspresenter? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *