från hemlagat till köpis

 Vi har en ny mataffär i staden, en som påstår sig vara bättre. Jag for dit en kväll, och den levererade faktiskt, men inte skulle jag kalla den bättre.

Yes! Äntligen får man osaltat smör utan att behöva ta sig utanför stadsgränsen. Och numera är utbudet av ekologisk babymat på burk ganska bra här i stan också. Jag har alltid lagat egen babymat, inte för att försöka vara duktig utan för att jag smakat på köpis babymat och inte tyckt om det själv. Av en händelse köpte jag ekologisk lasagne från semper, och det var riktigt gott! Nu ska vi prova hipp också och se om det är något att ha. För nog är det ändå praktiskt att kunna variera smakerna på maten så här enkelt, och från dag till dag, speciellt när man inte alltid orkar kocka själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *