midsommar -15

         Trevlig midsommar till er alla! Så fick vi ändå lite solsken så här mot kvällen av midsommarafton, vilken tur! Som ni ser har vi firat hemma detta år, fastän vi alltid brukar vara på villan med resten av släkten. Det beror helt enkelt på att vi alla fyra är mer eller mindre förkylda -ännu! Daniel och Leon har varvat och är inne på andra veckan nu, så det var med tanke på barnens färskaste småkusin, Theo 7 veckor, vi valde att stanna hemma. Jag har själv varit sur över dem som kommit på kalas fastän de varit förkylda, när mina barn har varit små och känsliga, så det är med respekt vi gjorde så.

Men inget fel på att fira midsommar hemma heller. Vi slappade hela eftermiddagen, åt midsommarmat, skålade och gick ut i solskenet. Oerhört skönt! Bara barnen skulle somna någongång nu så ska Daniel och jag plocka fram chipspåsen och titta på film. Det är ju nämligen också vår bröllopsdag idag, så lite mysigt måste vi få ha det trots hostattacker och nysningar.

Btw, ni mamas… Är det bara jag som svettas jättejättejättemycket mera nu efter att ha fött två barn? Det är 9 månader sedan och jag svettas så mycket att jag bara vore glad över en sval sommar i år.

En reaktion på “midsommar -15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *