Ett sämre bildminne

IMG_3456.JPG

IMG_3458.JPG
Jag fick de här bilderna skickade åt mig, och kunde snabbt tack vare gelenaglarna datera dem till juni 2010 när vi gifte oss. Tyvärr förknippar jag inte alls den här tiden av mitt liv med solsken, rosa moln och regnbågar… Det var mer eländes elände.

2010 var nämligen det år när vi flyttade från Vasa till Nykarleby. Daniel pendlade till jobbet i Vasa och likaså jag de dagar jag hade skola. Jag skrev slutarbete om brudbuketter, praktiserade vid sunds trädgård, planerade bröllop, arbetade vid sunds trädgård, blev färdig trädgårdsmästare, vi gifte oss och köpte hus. Och BOOM, så satt jag där alldeles utbränd med panikångest upp till halsen. Vilket helvete jag gick igenom, och det finns verkligen ingen snällare ord för hur jag mådde.

Senast jag hade panikångest var jag gravid med Leon och studerade till florist. Det måste ha varit hösten 2012… Så det betyder att jag har haft två välmående år nu. Visserligen äter jag fortfarande antidepressiv medicin, men jag lever så i nuet att jag inte är det minsta rädd för att ramla ner igen.

Och det där långa håret klippte jag bort ganska snart efter bröllopet.

3 reaktion på “Ett sämre bildminne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *