Hetaste tipsen

Nu ska ni få världens tips så här mitt i natten (ja jag sov tre timmar på soffan ikväll). En blogg, och en webshop.

När vi planerade vårt bröllop (2010) kom jag av en slump in på Linas blogg. Jag fastnade, och ännu är det en blogg jag läser med stor entusiasm. Lina är projektledare med bröllop som besatthet (hennes egen beskrivning) och väntar nu sitt första barn om några veckor.
Förutom bröllopsbiten så skulle jag vilja påstå att Lina brinner för ett ekologiskt kemikalietänk där allt från babyns madrass till jag-vet-inte-vad är fritt från kemikalier. Hur bra är inte det!!? Och jag önskar innerligt att jag också skulle ha kunnat tänka så smart redan från början av Leons existens och valt giftfria alternativ. Men bättre sent än aldrig liksom!

Som bonustips slänger jag in den här bloggen, kemikaliepappan, som knappast behöver någon närmare beskrivning.

Genom Lina upptäckte jag en sån fantastisk webshop som verkligen går in för en giftfri vardag för både barn och vuxna. rekolek.se som också levererar sina varor till Finland.
Nu vet jag precis varifrån julklappar och presenter ska beställas från och med nu, och jag önskar att alla kunde följa samma väg. Åtminstone när det gäller mina barn.

Psst! Det finns parkeringshus i trä att köpa på rekolek.se!!

6 reaktion på “Hetaste tipsen

    • Jepp jepp, ja hadd tydligen ett ö iställi för o i adressin ti bloggin hennas. He e alltså brollopscoach.se, ja ändra i länken å 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *