Helt utan barnkanalen

Det är med stolthet jag presenterar dagen när vi inte hade på Barnkanalen en enda gång! Tänk att den dagen överhuvudtaget existerar för en småbarnsfamilj. Istället för att glo på rorri racerbil, Nicke nyfiken, katten i hatten och allt vad de nu heter har vi bland annat varit med Milea till rådgivningsläkaren. Det är verkligen inte konstigt att så många tyckt att hon växt till sig när vågen visade + 500 g och + 2 cm på längden. På TVÅ veckor!!! Var ska det här sluta?IMG_3961.JPGIMG_3965.JPG

När man kommer hem från rådgivningen lite senare än vad man tänkt, ungefär 13-tiden och ännu inte ätit lunch så blir det vad det blir. Jag åt äggsmör medan Lenni nöjde sig med ett mättande mellanmål. Vispad grädde (utan socker förstås) som man vänder tillsammans med Granholms bärsmoothie (inget annat än bär), äckligt gott! Vågar jag erkänna att Leon och jag delade på 2dl grädde och en halv smoothie?!
IMG_3957.JPGIMG_3956.JPG
Så fick vi Evelina på kaffebesök också. Jag kan inte koka gott kaffe för färre en två personer, så får jag inte hitlurat någon på eftermiddagen så lämnar det en kopp… Och sånt slöseri tycker vi inte om. För närvarande roar vi oss med appen ”crazy helium booth” inom familjen, och det är verkligen crazy (Hint hint!)!! Bara så ni förstår vad Leon och Evelina håller på med på bilden.

Här ovanför ser ni också dagens medicin-min a’la Milea. Jag hann tyvärr inte fånga duckface-minen, men ni kan ju föreställa er!

Nå, det var dagens rapport från Källbacken. Nu ska jag strax iväg med lite släktingar och överrasknings-sjunga för min moffa som blir 80 år imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *