135-årskalas ikväll

Det var inte särskilt bra planerat av mig att inte ta en tupplur igår på kvällen, sedan överraska moffa vid tolvslaget i natt, och efter det ännu dra ut på sömnen till närmare halv tre. Nä, dåligt val helt enkelt. Så tacksamheten var stor när mommo kunde ta med Leon på lunch idag, och jag kunde blunda en stund.

IMG_3977.JPGIMG_3976.JPG

Den här situationen jag befinner mig i nu, gott folk, är ljuvlig!! Båda barnen sover på samma gång! De somnade som på bilden, men nu ligger Leon för sig själv på soffan, och Milea ligger på min mage. Lugnet som uppstår är nästan oslagbar… Och så lite mysig musik istället för Pelle kanin på Barnkanalen.

Som grädde på moset behöver ingen i huset ägna ens en tanke åt kvällsmat idag. Vi ska på trippelkalas (min moffa 80, min kusin 30 och min bror 25) med smörgåstårta, och som jag suktar efter att få sätta tänderna i den!

2 reaktion på “135-årskalas ikväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *