Tacksamhet och grävmaskin

IMG_2561.JPG
Ni vet inte (eller så kanske ni vet!) hur tacksamt det är att ha ett husbygge på granntomten. Och att det just idag när vi inte har så mycket program finns en grävmaskin att titta på. Blir det något som helst gnäll så är det bara att fråga var grävmaskinen är. Leons rum är har dessutom fönstret mot bygget, så jag kan chilla här i hans soffa med lillpojken själv leker och tittar på grävmaskinen (och så tacksamt det är med fönstrena inte så högt upp från golvet!). Att det är min bror som bygger är inte heller så dumt, så kan vi till och med gå närmare och titta om vi skulle vilja gå ut.

Jag är trött precis hela tiden nu, så jag är glad att Daniel tar pappaledigt från måndag och tre veckor framåt.

2 reaktion på “Tacksamhet och grävmaskin

  1. Oj vilken lyx – är helt säker på att mina gryn skulle uppskatta att få titta ut från fönstret på en grävamskin – tvivlar inte! 🙂 Grattis till bebben i magen – härliga & spännande tider du lever i 🙂

    • Tack! Ja det är minsann spännande! 😀 bebisen alltså. Fast det är klart, vem tycker inte det är spännande med grävmaskiner också 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *