Dagens snackis kunde jag inte låta bli att kommentera.

http://online.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/36807

Ni har säkert läst om kvinnan som blev knuffad av cykeln av tre lågstadiepojkar. Vad tänkte ni om den nyheten? Jag själv blev mest rädd för att vi ska misslyckas så totalt med uppfostringen av våra barn, att de inte skulle förstå att, för det första, inte överhuvudtaget knuffa någon. Och för det andra, om det hade varit av misstag, be om förlåtelse.

Att knuffa någon är sånt som barn börjar med i väldigt tidig ålder, kanske så ungt som 1-2 år… Har inte föräldrarna förstånd att säga till sitt barn att det inte är okej att knuffas, så är det väl klart att det småningom går överstyr.

Jag blir riktigt ledsen över hur barn kan bete sig mot vuxna människor. Det är en väldigt respektlös handling av de där små kidsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *