Lågeffektivt inför bloggträffen

IMG_3987.JPGIMG_3988.JPG

Ja så blev det mycket vintrigare helt plötsligt, och direkt fick jag lite julfeelis. Det var som tur inte något så brutalt som att jag satte på julmusik och griljerade en skinka, men jag tänkte på julklappar i några sekunder. Varje år säger jag att jag ska vara ute i god tid, och varje år är det snarare sista minuten-klappar som jag delar ut.

Med tanke på busvädret passade det utmärkt att mommo kom och hämtade Leon till deras redan på förmiddagen, så kunde jag själv sova bort eftermiddagen på soffan tillsammans med Milea. Vi två är den perfekta tupplurs-duon. Dels eftersom båda två tupplurar bäst intill en annan familjemedlem, och dels för att det för tillfället är vi som är mest intresserade av att sova. 3 timmar sov vi innan jag vaknade med domnade armar och lågt blodsocker, men då hade jag sovit tillräckligt djupt för att hinna drömma att jag klämde armen i en skjutdörr.

Egentligen hade jag tänkt läsa bloggar så länge Leon var med mommo, förbereda mig lite inför morgondagens bloggträff, men så blev det ju då inte alls. Det hade varit trevligt att läsa in sig lite på vem annan som ska till after eight så att man vet ungefär vilka samtalsämnen man kan satsa på med vilka bloggare. Det är inte min första bloggträff, men de tidigare har hållits i Vasa, så därför är det en hel del av de här bloggarna på morgondagens träff som jag inte känner. Och just därför valde jag jeppisträffen framom vasa, för att få lära känna fler bloggare i min hemtrakt.

Om vi inte ses imorgon så ses vi här på bloggen, visst!? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *