Det löser sig alltid

På söndagen tänkte jag att det med stor sannolikhet blir en lååång måndag när vi inte hade något program alls… Men så tänkte jag också att det ju brukar lösa sig om jag vill ha något att göra. Det kallas positivt tänkande och funkar alltid.
Såklart funkade det igår också (vad annars liksom?!), så vi hade playdate hos grannarna på förmiddagen, Johanna (som precis har startat en ny blogg med djupa tankar) på besök på eftermiddagen och Evelina på kaffe på kvällen. Poängen är att det var de som hörde av sig till mig för sällskap, jag behövde inte ens anstränga mig mer än att svara i telefon.

IMG_4148.JPGIMG_4151.JPG

Min mamma är expert på positivt tänkande och utövar konsten vid alla tillfällen det går. Speciellt användbart är det att tänka positivt om man är tvungen att parkera sin bil vid Vasa centralsjukhus mitt på dagen (Mamma har varit med som sällskap flera gånger under mina två graviditeter när jag vallfärdats på kontroller minst en gång per månad). Då bestämmer vi oss i förväg för att det ska finnas en ledig parkeringsplats, och också ungefär var… Och oftast slutar det med att vår bil står där vi vill.

DET om något är vardagsflow! Så bort med alla negativa tankar och fram med de positiva.

En reaktion på “Det löser sig alltid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *