Rostade kikärtor

IMG_4149.JPG
Jag försökte mig på att rosta kikärtor i ugnen, men jag tror att de blev lite väl rostade. Jag såg receptet på marthaförbundets instagram (de brukar väl vara bra på ganska mycket de där marthorna) och insåg direkt att det är något som jag måste prova på eftersom både jag och Leon älskar kikärtor.
Den här gången blev de bara torra och tråkiga, så jag får prova på nytt och helt enkelt ha lite bättre koll på dem i ugnen. Jag tror fortfarande på att rostade kikärtor kan vara hemskt goda!

En reaktion på “Rostade kikärtor

  1. Vad roligt att hitta hit igen och att få läsa din blogg efter en tids paus! Särskilt intresserad är jag av dina inlägg om graviditeten, förlossningen och livet med en baby i huset, eftersom det är något som är högst aktuellt för oss just nu! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *