1 gång/ halvår

IMG_4180.JPG

Man kunde säga att den gångna dagen har varit ungefär lika organiserad och rolig som den här bilden. Den är förresten också från nu ikväll när vi kokade fisksoppa. Och den blev iallafall god.

Det märktes i luften redan på morgonen att det skulle bli en riktig skitdag. Leon vaknade alldeles på fel sida och har varit gnällig, sur och irriterad i princip hela tiden. Nå, förklaringen fick jag vid lunch när han nös ut sin grynost 3-4 gånger innan snoret började rinna. Eftersom ja ändå inte minns när Leon var sjuk senast (kan ha varit början av året) känns det nästan helt okej med snor och sömnlösa nätter. Nästan, för jag är osäker på hur jag ska orka med morgondagen om jag inte får sova i natt.

Som tur är har vi ju fisksoppan iallafall.

En reaktion på “1 gång/ halvår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *