Deras första år

IMG_4286.JPGIMG_4282.JPGIMG_4285.JPG
Efter blöjbytet i natt kom jag på att vi ju måste införskaffa en ”mina första år-bok” åt Milea också. Insikten kan ha haft något att göra med att Milea plötsligt fick för sig att avfyra sitt allra första svarsleende!

Idag gick jag således till vår stads fina bokhandel och bläddrade genom utbudet av babyböckerna. I en bok kunde man bland annat fylla i när babyn hade haft sin första fästing, men som tur var fanns det en variant som föll mig mer i smaken. Ja den var så trevlig att jag tog en åt Leon också… Den han har från förr tyckte jag inte särskilt mycket om, och då blir det så lätt att den lämnar oifylld. Det är en så viktig bok för mig att jag gärna vill satsa och göra det ordentligt.

Jag har själv en värdefull ”mina första år-bok” som min mamma varit flitig med att fylla i under min barndom (Tack mamma! <3). Aldrig att jag kommer lyckas med samma mängd detaljerade texter, men den boken är inspirationen till att iallafall orka fortsätta så att Leon och Milea också får varsin bok. ...och ni ser ju att Leon redan har intresset för sin egen historia.

3 reaktion på “Deras första år

  1. Jag har gjort egna mappar åt de två minsta. Men av nån anledning så hann jag mera med sådant när Emilia föddes än nu när vi också har Dennis. De två äldsta har köpta mitt första år böcker. Men de är hos barnens far, tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *