Snoriga småbarn

IMG_4290.JPG
Det är så tungt i hjärtat när en liten är sjuk. Leon började med att snora för någon dag sedan, sedan dubblade vi med ett barn till och höjde med feber på det äldre… Nattens status: jättesnorig Leon, milt snuvig baby och en pappa med sjuk hals.

Jag fick höra att det är så tungt när bebisar är förkylda, när man måste upp på natten för att se så de andas!? Det kan jag hålla med om att låter som en jobbig situation, men det är väl inget måste. Milea sover i vaggan bredvid min sida av sängen, och jag tror nog att hon klarar sig utan att jag ligger och stirrar på henne hela natten.
Det tyngsta med dehär snoriga barnen är att man inte får snyta Leon. Inte ens torka under näsan.

Nu ska jag höja vaggans huvuddel med faffas gamla naturböcker, så ska vi se om vi kan få sova en stund igen.

En reaktion på “Snoriga småbarn

  1. Här är vi också förkylda! Först Hugo, å sen Angelica.. 🙁 bara 3de gången på 2 månader! Suck börjar vara lite väl ofta..börjar tro barnen har fått mitt dåliga immunförsvar och inte markus bra

    Tycker nog barnen skriker när de inte får luft, åtm har nog både Hugo och Angelica gjort de att man fått stiga upp och lägga droppar och suga ur… Här ha vi nog samma problem att man knappt får torka under näsan och de kan ju ännu inte snyta sig så det är en kamp med nosefridan då det blir för täppta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *