Shopping i Årvas

IMG_4304.JPG
Sånt man kan göra på allhelgona: shoppa loss i Oravais. Det var sjukt smart av dress like Marie att ha öppet en dag när allt annat har stängt, för vad finns också i Oravais?! Det alltid öppna ABC. Alla kvinnor som ändå behövde sätta sig i bilen för att handla mjölk vid ABC passade samtidigt på att shoppa kläder i källaren. Vi har dop om två veckor, och nu har både jag och mamma något att ha på oss då också.

Skorna! Har ni inte hört om de beryktade läderkängorna från Årvas?! Sjukt bekväma, sjukt snygga, sjukt dyra. Jag är förälskad och kan äntligen byta ut mina slitna läderstövlar när jag hittat de rätta. Jag har väldigt smala fötter, så många skomodeller känns breda, men de här sitter som gjutna.

Vi shoppade förstås också vid ABC, men passade dessutom på att tända ljus vid gravarna i Oravais. Både jag och Daniel har släkt som ligger där. Det är inte alls så stämningsfullt på dagen som det är på kvällen, men det är definitivt lättare att hitta fram.

En reaktion på “Shopping i Årvas

  1. jag har också provat de där skorna och de är ju nästan för bra för att vara sanna. Känns som om man gått in dem redan från första stund man provar dem, dock var priset lite väl saftigt för mig det tillfället så jag kunde blott med nöd och näppe låta dem vara 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *