Bokens blad. En miljard.

IMG_4429.JPG

Alltså böcker, jag gillar att läsa dem, äga dem och inreda med dem. Min mamma har metervis i sitt vardagsrum, och det är mycket fint! Lite som de där tapeterna med bokryggar på, fast 3D-versionen. Jag har ändå lite svårt att bara ha böcker för att det ser snyggt ut, ja överlag föredrar jag prylar som fyller en funktion, så därför har mina bokmetrar minskat ganska radikalt.

Numera finns det mest barnböcker i vår bokhylla i vardagsrummet, och de är ju också snygga. Så bokhyllor överlag är finfina inredningsdetaljer -Så länge de inte ser ut som våra ser ut nu!! Danni skrev om införskaffandet av barnböcker och jag känner igen mig lite… Finns det svenska barnböcker på ett loppis så kan jag inte låta bli att bläddra bland dem för att se om det är någon som ser rolig ut. Adlibris undviker jag nästan helt och hållet för ekonomins skull, och barnbokshyllan i bokhandeln är förbjudet område. Eller borde vara.

Jag har ändå i tankarna att dela upp mängden barnböcker vi har och sätta minst hälften i Leons rum på övre våningen. Sedan när mina bröder får barn ska de få en del av böckerna. Ja för de flesta barnböcker vi har är från när vi var små.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *