Humoronsdagen den tredje

IMG_5231.JPG

IMG_5232.JPG

IMG_5230.JPG

Dagens tre bilder. Lite otippad kombination, och det skulle nog vara svårt att gissa sig fram till vad det hela handlar om. Men om vi helt enkelt bara kör rakt på sak.

Den första bilden (en screenshot från min gps-användning) får stå för dagens dos humor. Jaja, jag svängde ut jättehårt från Berras och körde vidare till Emmis. Det är tydligen dit man ska söka sig när man vill ha gott eftermiddagskaffe, för oh my god så gott det var! Och inte nog med det så har de ett så hemtrevligt hus att jag nästan övervägde att flytta in direkt (rolig fakta: vi var båda spekulanter på det hus där vi bor nu, då när det skulle säljas för fyra år sedan). Att våra äldre barn lekte snällt tillsammans och våra yngre spyttade och kackade ikapp visar bara vilken perfect match vi är. Haha, ja färdigt skojat om he nu, TACK Emmi, vi trivdes jättebra och kommer gärna igen.

Bild två är bara lite rolig för att Milea ser ut att ha hur många fingrar som helst, och jag associerar direkt till de där fula mullvadarna med stjärnnäsa. Förlåt Milea, du är definitvt sötare än dem!

Slutligen kvällens inköp. Efter Munsala-visiten hade jag så pass mycket positiv energi att jag äntligen införskaffade gummihandskar och andra nödvändigheter för att kanske hålla byttan renare än hittills. Det är kanske den konstigaste grejen att skriva om i sin blogg, men när ens barn börjar bli lite väl intresserad av den där porslinsstolen så är det dags att skärpa till sig med städningen. Jag tänkte liksom bara att ni andra parents kanske känner igen er?

Jepp, jag är trött, och det förklarar väl allt.

 

2 reaktion på “Humoronsdagen den tredje

  1. Men whaaat! Hade kommenterat redan men tydligen funkade det inte…

    Min kommentar –> alltså verkligen perfect match! Tå ja så bildin på Milea så TÄNKT JA GENAST PÅ EN SÅNDE MULLVAD!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *