7: beroendet i vardagen.

Lucka 7: Ett inlägg om något du är helt och hållet är beroende av i vardagen.

IMG_3444.JPG

 

Jag är totalt beroende av min man, och då menar jag inte på det där kärleksfulla viset så att jag åååh älskar honom så mycket att jag dör om jag måste vara utan honom. Nå, såklart älskar jag honom så mycket egentligen, men nu vad det inte poängen den här gången.

Det är stödet jag är beroende av, att ha någon bredvid mig som bara finns där utan underligheter. Daniel är en sån klippa när jag bryter ihop var och varannan vecka när det blir för tungt. Jag skulle aldrig klara av att sköta ett hushåll själv helt enkelt. Vem skulle då hämta rotsaker ur källaren, rensa ur golvsilen, natta Leon, fixa internet,  och koka tomtegröten? Jag får nästan dåligt samvete ibland… så bra är Daniel att ha. Så är han ju en sån bra pappa också förstås.

 

En reaktion på “7: beroendet i vardagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *