Ett äldre besök

IMG_5392.JPG

Alltså man kan få en sån otroligt snygg frisyr av att ligga på soffan och läsa bloggar! Jag har haft så fullt upp med att möblera om i köket att bloggvärlden helt enkelt bara fått stå bredvid och titta på (och samla olästa inlägg på hög). Nu inser jag dessutom att det kanske inte alls är konstigt att jag har haft ”extra hjärtslag” (det är väl egentligen inte bokstavligen ett extra slag, sa mommo) mer än ett dygn och still going strong. Stress och för lite sömn sa min mamma.

Idag chillade vi med min mommo och moffa på eftermiddagen, lite som för att bedöva tröttheten och göra något roligare än att sitta hemma. Tänk vilken tur ändå att man som trött hemmamamma har sina morföräldrar i samma stad. Det är sällan de tackar nej till ett besök (och tackar de nej är de antagligen inte hemma) och alltid känner man sig lika välkommen! Helt enkelt en bra tillflyktsort för trevligt sällskap. De blir glada, vi blir glada, ALLA blir glada!

Ni hemmamammor, ni passar väl på att besöka era äldre släktingar på dagarna?

2 reaktion på “Ett äldre besök

  1. Senast i förrgår hälsade jag på mommo eftersom moffa var borta över dagen och hon behövde sällskap. Örfilade till mig själv lite i tanken för att det blir så sällan! Nu när jag är mammaledig FINNS ju faktiskt tiden – det är nu mest bara den mentala tröskeln att komma sig iväg nånstans med tre barn som hindrar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *