Filips knep och knåp

IMG_5381.JPGIMG_5382.JPG

Här är det snabbt marscherat! Och vad är väl inte bättre än det? Ni förstår kanske att det inte är jag själv som har slängt ihop den här idag mellan gallskrik, kackablöjor och amningar. Skulle det inte ha varit för att min lillebror hade möjlighet att hjälpa så hade det nog gått betydligt långsammare. Jag hade någon slags fantasi om att jag skulle bygga med handledning av Filip, men man hinner liksom inte med när de sätter fart de här proffsen. Svisch, svosch bara så såg det ut så här!

3 reaktion på “Filips knep och knåp

    • Ja he tycker ja att ni ska göra! 🙂 å gadinren jå, ja vila itt att all som gar föbi ska si råddi i ”skafferii” 😉 men ja strök itt dihär heldär! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *