Bara för att

Ja här går det tydligen ordentligt på lågvarv, och det syns också på besöksstatistiken. På bloggträffen för, vad som känns som, hundra år sedan sa jag att jag inte har en enda besöksräknare what so ever… Men nu har jag iallafall skaffat mig lite statistisk koll. Det får bara inte gå över styr och bli en jakt på höga besökarsiffror.

Tyvärr tycks jag för tillfället helt sakna förmågan att uttrycka mig i text. Jag skyller på att vi sitter i bilen på väg till Vasa, men inte för att hjälpa jultomten som så många andra föräldrar vallfärdas till den blåsiga staden för. Milea ska på kontroll till hjärtläkaren, och så ska hon ha holter tills imorgon.

IMG_5511.JPGIMG_5459.JPG

Här får ni beundra gårdagens pepparkaksbak så länge jag samlar energi till att skriva ett vettigt inlägg.

Är ni mig fortfarande trogna?

11 reaktion på “Bara för att

  1. Och jag är in hit alltid nu och då. Men med massor av jobb, julstök och så vidare blir det inte så ofta och när jag är in så tar jag mig tyvärr inte tid att kommentera.

  2. Önskar att det sku gå att kommentera bloggar via reader-appen på telefonen…för det är ju där jag oftast läser bloggar och misstänker det är samma med alla andra :/

    • Jå, det är klart att det är lite krångligare att kommentera via telefoner, men det går hur bra som helst bara man tar orken till sig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *