Trög metamorfos

Minns ni att Sofia hade pysslat ihop jättefina fjärilstavlor? Som småbarnsmamma är det inte bara att sätta sig ner och klippa fjärilar, så det tar sin tid för mig att tillverka en egen tavla.
Men i måndags, då fyllde min mommo 75 år, och hon och jag har alltid delat intresset för blommor, natur och speciellt fjärilar och smultron. Det var ganska självklart att hon skulle få en liten fjärilstavla tyckte jag. Att det blev en liten beror bara på att de redan har så många tavlor i sitt hem att det knappast skulle ha rymts en större. IMG_5563.JPG

Jag råkade ha en bok om fjärilar i min ägo. Sandra 8 år står det i den. Men nu när det ändå finns tillgång till the world wide web så tyckte jag att jag gott kunde offra min bok för att få fjärilar på väggen istället.

IMG_5640.JPGIMG_5638.JPG

Det tar sig!

3 reaktion på “Trög metamorfos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *