En nytändning i vardagsrummet

Men oj, jag har helt glömt bort att skriva färdigt det här inlägget om soffhörnet i vardagsrummet. Nå, bättre sent än aldrig.

Det var dagen före dopparedagen när maken och sonen var iväg för att handla jeans, jag själv städade och dottern sov på soffan. När vi flyttade hit för nästan 4,5 år sedan köpte vi en ny stor soffa och satte den i vardagsrummet. Där har den stått sedan dess och nu hade den slutat vara mysig, och kändes nersutten och sunkig. Eftersom jag ändå skulle dammsuga UNDER soffan så var steget inte så långt till att flytta över åbäket till andra sidan av vardagsrummet. Allt gick hastigt och jag meddelade Daniel om förändringen genom att skicka en bild och fråga om han kan fixa internet ända dit.

Tänka sig, det blev så mysigt och behagligt, och STORT i vardagsrummet nu. Soffan känns inte alls insjunken och dammig längre, och så får vi nöta på andra ställen än förr. Ett stort plus är att när vi (jag) möblerade så här är tv:n inte längre i centrum i vardagsrummet, utan golvet! Det känns så mycket bättre att ha full uppsikt över barnen samtidigt som man kan luta sig tillbaka och ha det bekvämt.IMG_5882.JPG

IMG_5879.JPG

IMG_5878.JPG

IMG_5880.JPG

IMG_5881.JPG

En reaktion på “En nytändning i vardagsrummet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *