metamorfosen nådde sitt mål

Det passade mig ypperligt bra att Leon skulle få vara med mommo idag, så många projekt som jag har på hälft. När jag hade plockat undan de enstaka julpynten som fanns kvar, och bytt röda gardiner mot gröna i köket (Jag stryker inte gardinerna, så det går snabbt) tänkte jag att det ändå var dags att avsluta projektet med fjärilstavlorna.

Ni minns att jag skrev om dem strax efter att Sofia hade pysslat ihop sina? Det var jättelänge sedan, men det tar jättelänge när en trött tvåbarnsmamma ska pyssla med sånt här. Men nu fick jag iallafall till och med upp dem på väggen i vardagsrummet! Och på tal om det, SOM jag tycker om att det är inne att hänga upp tavlor lite hur som helst istället för att behöva ha dem i raka prydliga rader. Att gruppera så här är så mycket mera min grej!

Ett DIY-pyssel jag verkligen rekommenderar!

IMG_6051.JPG IMG_6052.JPG

Ps. Metamorfos är förvandlingen från larv till puppa till fjäril.

2 reaktion på “metamorfosen nådde sitt mål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *