Dagsfärskt

Mina bröder sa att om man har haft samma telefon i tre år, så får man köpa en ny utan orsak. Nåja, det var kanske inte bara därför jag uppdaterade mig från en iPhone 4s till en iPhone 6. En orsak var att den började vara gammal, sliten och inte alltid synkade så bra med uppdateringarna. En annan orsak var givetvis den många gånger bättre kameran (på båda sidorna)!!! En iPhone 6:a borde alla mammor ha så att både kamera och filmkamera alltid finns nära till hands. Det borde vara en moderlig rättighet

Här är lite av dagens skörd:

IMG_0174.JPGIMG_0178.JPGIMG_0175.JPGIMG_0177.JPGIMG_0176.JPG

4 reaktion på “Dagsfärskt

  1. Oj skulle var en lyxi telefon! själv har jag en över 3 år gammal Nokia c2 xD jag och markus är så moderna av oss, (han har en rätt vanlig samsung) det enda jag börjar klaga på hos min telefon är att ljudet börjar va lite dålig när man pratar i den men annars har den klarat sig igenom en hel del bebisdregel, kast i golv och mataklottor (tror de e bäst för mig att inte ha en dyr telefon då barnen springer iväg me den i tid och otid xD)

    • Jag är egentligen en tekniknörd, fotonörd och datornörd, så att inte ha en telefon i handen är ganska ovanligt för mig ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *