Vår sovkoja

FÖRE:0148ad74fe9df3b25708acd55fc0a218f3ce81ee4f

 

Det ska helst ske direkt när jag bestämmer mig för sånadär små förändringar som jag själv inser att går att göra direkt och som är mer eller mindre enkla att förverkliga. Som att riva en vägg! Hur svårt kan det vara?! Det är där jag och Daniel skiljer oss från varandra, att jag alltid tänker så –Hur svårt kan det vara? Medan han gärna planerar, skissar och mäter i en oändlighet innan det kommer till skott.

Det här projektet med att riva en sketen gipsvägg tog jag tag med helt själv nu i helgen. Pang, pang, pang så hade jag ett hål i väggen, så att jag slapp bakom för att skruva bort en miljon skruvar. Det var inte alls svårt, bara dammigt! MYCKET dammigt, och här är resultatet av ett dagsverke:

EFTER:
0159ade7f6b5b1f275be06ae5d5e7b9ef99c816463

Gardinerna är inte strukna och ful-madrasserna syns, men det gick hur bra som helst att sova där iallafall! Att vi inte sov så jättebra i natt skyller jag ändå på stormen Ole/Laina som härjade brutalt under plåttaket strax ovanför våra huvuden. Den enda som inte vaknade en enda gång var Milea, som vanligt!

9 reaktion på “Vår sovkoja

    • JAG sover längst in, men he beror bara på att e e jag som har minst asia me na bån på nätren 😉 San tå Milea böri gnäll å skrik så får ja kanski byt plats me Daniel 😛 Men den dagen den sorgen 😉

  1. Nämen, ni är ju helt otroliga! Hur lyckas ni få detta till stånd på en helg? Vilken tur att det fanns golv färdigt. Fast varför var hörnet inbyggt (utbyggt?) före? P.g.a. den låga takhöjden? Jag tänker att utrymmet ändå kunde ha fungerat som förvaringsutrymme.

    • Haha, ja det tar jag som en komplimang! ;D Jag tror vi börjar vara proffs på det här med att förvandla gammalt till nytt, och så är jag dessutom sån att det borde ske direkt och bli klart direkt också… Men just det här projektet blev färdigt så snabbt eftersom jag lärt mig dricka kaffe ;D

      Vi byggde en vägg där när vi flyttade in, eftersom det delvis är en skorsten där (som inte används), och ingen egentlig vägg där sänggaveln rymdes (vi ville båda kunna stiga ner ordentligt bredvid sängen)… Vi hade planerat in utrymmet som förvaring, men då hade vi inte kunnat ha vår sänggavel mera 🙂 Så behövde vi inte heller extra förvaring då just heller, så därför blev det så 😉

  2. Jag blir gång på gång imponerad över hur saker och ting händer hos er. Så praktiskt ni får till det i ert fina hem! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *