Little M

Nästa vecka, på onsdag blir den här lilla damen 6 månader gammal. Hur i hela vida världen gick det till? En fråga som man som förälder ställer varje månad det första året och sedan åtminstone en gång/år.

01b4dd52b194a0a7c50876a294d20740125645ba59

Just idag är det en stor dag för Milea, det ser ni ju på bilden. Att få SITTA och äta istället för att halvligga i newborn setet måste ju vara en fantastisk upplevelse!! Till natten ska hon få byta ut vaggan mot spjälsängen också. Att vi gör det idag beror främst på att jag tänkte få en hjärtattack imorse när jag vaknade och såg att Milea svängt sig och hade halva kroppen utanför vaggan.

En stor dam är det vi börjar ha. Med rutiner!! Hon äter havregrynsgröt på morgonen, sover en halvtimme, dricker lite mjölkersättning, sover några timmar utomhus, äter pureér (potatis, batat, palsternacka, blomkål, broccoli har vi hunnit med) till kvällsmat, sover en halvtimme, dricker mjölkersättning, och somnar till natten. Däremellan umgås vi allt vad vi hinner med varandra, skrattar, ligger på golvet, pratar och leker. Rätt skönt faktiskt.

En reaktion på “Little M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *