Mars 5th

Jag reser nästan inte alls. Senaste resan längre än till Vasa gjorde vi 2008, och då inte längre än till uleåborg och bara över natten. Utomlands var en körresa (kör som i att sjunga) på våren 2009 kanske till Örebro i Sverige. Ska vi ta det ännu ett steg längre så var senaste gången jag reste på riktigt, i december för 10 år sedan. Då besökte ung-företagarna från gymnasiet Wales och det var en häftig resa!

Men de resorna är småsaker om man ser till ett större perspektiv. Livsresor. Dem har jag ett par av i bakfickan, som året med utmattning för att börja någonstans… Men de två häftigaste resorna är ändå de som lett till utökad familj.

Det är en kliché, men ni föräldrar förstår vad jag menar (ochni andra förstår när/om ni får barn). För mig har det varit två tunga resor med stenhård koll på blodsockret och många Vasaresor med tillväxtultraljud. Resultatet av resorna är mina två fantastiskt fina barn, bättre än någon souvernir som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *