Det är en plåga

IMG_3113.JPG

Nu är vår lilla fröken redan en vecka gammal, och fortfarande på barnintensiven. Tröttheten är väldigt dominerande för min del, så fastän jag gärna skulle blogga lite mera för att ventilera tankarna, så orkar jag helt enkelt inte.

6 reaktion på “Det är en plåga

  1. personalen är ju underbar på keskola. Läkarna gillade jag inte men sköitona e underbara, skillt den ”gamla tanten” med grått hår och glasögon (namnet minns jag inte, men i pensionsåldern) och hon milla som påminner lilla my. Annars så finns ju sjukhusets psykolog till förfogande, en kvinna om jag minns rätt, om man vill ventilera. Bara att fråga efter om det inte har erbjudits. Underbar hon med, hon har ju pratat med många mammor som haft sina bebisar på keskola. Skickar lite uppiggande kramar!

    • Hannele ja!! Hon är ljuvlig! 😀 Tyvärr har vi inte haft så mycket med henne att göra, men hon är ju där nu som då iaf 🙂 Milla råkade jag på igår en stund, hon va pckså trevlig 🙂

      • Hannele, e va he on heitär! Oj om jag sku råk henne nainstans sku ja säg hu myki hon betydd fö mig di dagarna lillin va på barnavd. underbara människa!

  2. Grattis till den lilla flickan! Och styrkekramar till er 🙂
    Vet hur det är, har själv suttit i dendär stolen (int helt exakt samma ändå :D) på barnavdelningen med min lilla nyfödda full i slangar och sladdar 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *